Wie ben ik

LinkedIn Training

Een expert op het gebied van LinkedIn. Specialist in branding voor zowel bedrijven en "personal branding" voor professionals. Daarnaast expert op het gebied van netwerken en lead generatie op LinkedIn.

Ik wil LinkedIn leuk maken. Mijn doel tijdens een LinkedIn training is om mensen te laten denken vanuit hun persoonlijk 'waarom'. Waarom doe je wat je doet en waarom op deze manier.

Door de komst van internet en social media is concurrentie toegenomen. Je bent niet meer afhankelijk van lokale of Nederlandse bedrijven. Je kan alles en iedereen bereiken. Iets bestellen uit China is nog nooit zo makkelijk geweest en films kijken doe je vanuit een server ergens in Amerika.

Daarom is het nog moeilijker en belangrijker om op te vallen. Alleen is je product en bedrijf niet meer zo uniek. Daarom wordt waarom je doet wat je doet en hoe je het doet vele malen belangrijker geworden. Dit noemen we dus je persoonlijke merk.

Ondanks dat social media online is en digitaal is, maakt het dingen juiste persoonlijker omdat we het gevoel hebben dat we allemaal elkaar al kennen en we kunnen alles over elkaar vinden. Daarnaast is het vele malen makkelijker elkaar te bereiken.

Je persoonlijk merk en netwerk is nu dus waardevolle dan ooit. Dit netwerk en merk wil ik mensen helpen te verbeteren en te laten zien hoe je dat op een leuke manier kan doen.

Bij een LinkedIn training van mij krijg je een bak aan inspiratie, kennis en waarde, maar we gaan ook plezier maken en LinkedIn leuk maken

"Na een training van mij weet je hoe je het maximale uit LinkedIn kan halen op het gebied van Marketing & Sales"

Linkedin trainer
Mitchell Brown - LinkedIn Expert

Mijn Doelen

Strategie & Branding

Wij gaan je helpen de juiste (personal) branding te creëren en te beste daarbij horende strategie uit te zetten.

Meer naamsbekendheid

Wij gaan je helpen meer naamsbekendheid te krijgen met jouw branding op LinkedIn en op een manier dat behapbaar is voor de organisatie.

Meer sales

Wij gaan je helpen om meer "kopjes koffie" te verdienen via LinkedIn. Dit betekent meer sales leads die beginnen op LinkedIn.