1 op 1 sessie € 150,-

Wil je 1 op 1 hulp? Heel hands-on, intensief en gelijk aan de slag. Op basis van jouw specifieke vraagstukken, doelen, sector en doelgroep gaan we aan de slag. We beginnen met een korte intakegesprek om duidelijk te krijgen wat je precies uit LinkedIn wilt halen, welke middelen je tot je beschikking hebt en hoeveel tijd je erin wilt steken.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je een heel goede Persoonlijke merk ontwikkeld en een strategie vormt op LinkedIn waarmee jij je LinkedIn doelen gaat behalen. Om dit te bereiken en echt het maximale qua Sales en Marketing uit LinkedIn halen, gaan we de volgende elementen behandelen:

Why, How, What?
Verkopen en een merk vormen vanuit waarom je doet wat je doet en hoe jet het doet is veel sterkern. Dit maakt je uniek en zorgt dat je een hele sterke persoonlijke merk wordt. Deze gaan we samen ontdekken en toepassen.

Personal Branding!
Samen gaan we bepalen wat jou Persoonlijke Merk is en hoe je die het beste kan communiceren. Dit gaat vaak breder dan LinkedIn.

Social Selling.
Je krijgt een korte training over wat Social Selling is en hoe het werkt. Wat je precies moet doen om het maximale eruit te halen wordt duidelijk waardoor je het kan toepassen binnen je strategie.

Algoritme.
Het algoritme bepaald alles op LinkedIn. Door deze goed te begrijpen kun je deze gebruiken in je voordeel en ervoor zorgen dat je gezien wordt en in contact komt met de juiste mensen.

Profiel.
Iedereen ‘checkt’ je op LinkedIn en daarom moet je profiel er niet alleen mooi uit zien, maar het moet ook kloppen met je Persoonlijk Merk en voor de zoekfilters om door de juiste mensen gevonden te worden.

Je netwerk.
Heb je ooit kritische gekeken naar je netwerk of heb je die gaandeweg een beetje verzameld. Wil jij meer uit LinkedIn halen, dan moet je heel bewust je netwerk gaan vullen en koppelen aan je doel. Wie je moet hebben en hoe je ze vind ga ik je laten zien.

Netwerken.
LinkedIn is geven en nemen, dus je moet ook mee doen. Maar hoe werkt dat? en hoe doe ik dat op LinkedIn? Vragen die na de sessie heel duidelijk zullen zijn.

Content creëren (berichten plaatsen).
Voor de meeste mensen de aller moeilijke onderdeel van LinkedIn omdat het toch een drempel is die je moet nemen. Wat moet je posten? Ben ik interessant? Wat willen met lezen? Welke vorm, tekst, foto, video etc? Allemaal vragen waar iedereen mee rond loopt. Samen gaan we keuzes maken en bepalen wat het beste past bij jou, jouw merk en binnen jouw strategie.

1 op 1 sessie aanvragen? ( 1 op 2 mag ook hoor)